Valaki a frászt hozta a SpongyaBob rajongóira

SpongyaBob
Vágólapra másolva!
Elterjedt az interneten, hogy véget ér a SpongyaBob Kockanadrág című rajzfilmsorozat, hamar kiderült azonban, hogy kacsa volt a hír.
Vágólapra másolva!

Megjelent a Twitteren egy kép egy posztról, amely a SpongyaBob Kockanadrág alkotói nevében számolt be a rajzfilmsorozat végéről.

A bejegyzés szerint a szériát ráadásul alig pár nap múlva, március 1-jén már le is zárták volna, ami azért különös, mert a Nickelodeon már tavaly megrendelte a 12. évadot is – az pedig csak jövőre fog képernyőre kerülni. Íme, az ominózus poszt, ami miatt több rajongó a szívéhez kaphatott:

Persze hamar kiderült, hogy a bejegyzés egy hoax volt, a fenti információ mellett az is gyanússá tette, hogy a produkció hivatalos Twitter-oldalán egy percig sem lehetett megtalálni – csak épp úgy nézett ki, mintha onnan származna.

Az elkövető, egy PolarSaurusRex néven posztoló srác végül egy videóban maga rántotta le a leplet a művéről. Mentségére szóljon, hogy az Instagramon még egy lapozható bejegyzésben tette közzé a hírt, aminek második oldalán az állt, "haha, csak vicc volt". A Twitteren viszont már csak az első oldalt vette át valaki, innen indult az egész félreértés: