Kilenc órán át műtötték a magyar énekesnőt

Judy
Vágólapra másolva!
Decemberben lesz húsz éve, hogy Judy barátnőjével és akkori szerelmével, egyben zenekari társával súlyos autóbalesetet szenvedett. Nemrég volt a 36. műtétje.
Vágólapra másolva!

A Groovehouse énekesnője szinte szó szerint ripityára törte magát: bal oldali bordái átszúrták a tüdejét, leszakadt a szájpadlása, lapockája eltörött, az arca pedig összeroncsolódott a 19 éve történt balesetben. A Borsnak elmondta, hogy folyamatos korrekcióra szorul az arca, és orvosa javaslatára nemrégiben kénytelen volt ismét kés alá feküdni.

Forrás: Instagram / Judy

"Rendszeresen elmegyek az orvosomhoz, aki ilyenkor alaposan megvizsgál. Most látta indokoltnak, és javasolta, hogy tíz év után itt az ideje egy korrekciós műtétnek. Egy kilencórás operációt végeztek el rajtam, ez volt a harminchatodik. Akárhogy is nézzük, a bőrünk az életünk során folyamatosan változik, öregszik. Gyakorlatilag teljesen más lesz.

Bármilyen hihetetlen, az arcomnak azon az oldalán van a feszesebb rész, ahol a műtétek voltak, nem pedig azon, amit nem ért szike. Ezeket korrigálták egymáshoz most. Illetve a szám szegletében van egy vágás, vagyis egy betokosodott heg, ami engem nagyon zavart. Ez egy lágy rész, ezért nem is olyan egyszerű itt a regenerálódás. Három hónap, de inkább fél év, mire kialakul a végleges eredmény" – mesélte Judy a lapnak.

Szavazzon!

Mely magyar (sorozatban is játszó) színésszel randizna?