Házkutatást tartottak Gáspár Bea családjánál

2018.03.02. 10:50

Házkutatást tartott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző apósánál, majd meggyanúsították a férfit költségvetési csalással. A cikk alján szavazzon!

"Azt is felháborítónak és jogtalannak tartom, amit velem művelnek, de hogy az apósomat is belekeverték ebbe a mocskos ügybe, az egyenesen undorító" -  mondta a Blikknek Győzike.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A lap információja szerint a NAV azért vette górcső alá Gáspár Bea édesapját, mert a cégében Győzike is szerepelt alkalmazottként. "Nincs a világon tisztességesebb ember az apósoméknál, erre azt kell ennek a két védtelen, idősnek megérnie, hogy házkutatást tartanak náluk, és szétdúlják a dolgaikat. Bea apját behívták először mint tanút, később őt is meggyanúsították csalással, és közölték vele, hogy a veje egy bűnöző" - mesélte Gáspár Győző.

Mint ismeretes, a NAV adócsalás és sikkasztás miatt folytat nyomozást a Romantic frontemberével szemben. Gáspár Győző ellen egy közigazgatási, valamint egy büntetőper indult, előbbi azért, mert azzal gyanúsították, hogy több mint 50 millió forintot vett le egy román cég számlájáról, majd ezután nem adózott. A hatóság emberei 700 ezer forint körüli összeget vittek el házukból, és közel 200 milliót egy budapesti széfből.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK