Komoly műtét vár a Megasztár énekesnőjére

2018.03.03. 10:16

Csomót találtak a szervezetében, kórházba kell mennie Szíj Melindának, aki nyolc éve sok fiatal között a harmadik helyig jutott a tehetségkutató műsorban.

„Legnagyobb sajnálatomra soron következő fellépéseimet egészségügyi okokból kénytelen voltam lemondani. A két legközelebbi fellépésem (március 2., Bélapátfalva, és március 14., Recsk) még meg lesz tartva. Ezt követően további fellépéseket, szerepléseket előre beláthatatlan ideig nem tudok vállalni. Bízom benne, hogy mielőbbi felépülésem után újra énekelhetek Önöknek. Addig is találkozhatnak velem a képernyőn, a Zenebutik TV Bakelit Fesztivál című műsorában, vagy a Muzsika TV műsoraiban" – írta oldalára Szíj Melinda.

Forrás: Youtube

2010-ben lett ismert itthon, akkor jutott be a Megasztár élő szakaszába, ahol a 3. helyig jutott. Azt az évadot nyerte meg Tolvai Reni, Kökény Attila lett a második, Kállay-Saunders András pedig a negyedik – azaz Szíj Melinda megelőzte a később az Eurovíziós Dalfesztiválon ötödik helyig jutó énekest is.

„Melinda néhány hónapig szünetelteti az éneklést, hogy a felépülésére koncentrálhasson. Találtak a szervezetében egy csomót, de szerencsére időben fordultunk segítségért, így egy megelőző operáció vár rá, ám a betegsége egyéb részleteiről többet nem szeretnénk elárulni. Amint felépül, jelentkezik majd" – ígérte a Blikknek Szíj Melinda férje.