A válás mellett döntött Gergely Róbert és felesége

2018.03.06. 11:09

Tíz együtt töltött év után véget ért Gergely Róbert és felesége, Némedi-Varga Tímea házassága.

Döntésük meghozatalában nem játszott szerepet harmadik fél, nem voltak kibékíthetetlen ellentétek sem. "Új korszakba lépett az életünk és ez a korszak arról szól, hogy nem házaspárként, hanem barátként és munkatársként folytatjuk a közös életünket. Timinek csak akkor lehet teljes az élete, ha ahhoz családalapítás is párosul, én viszont úgy érzem, már nem szívesen vágnék bele egy új családalapításba. A közös értékrendszereink továbbra sem változnak, azok mentén folytatjuk tovább! Nem utálkozunk, nem fordítunk hátat a másiknak, csak lehetőséget teremtünk arra, hogy Timi élete is teljes lehessen" - mondta Gergely Róbert a Borsnak.

Gergely Róbert és feleségeForrás: MTVA

A házasok tavaly nyár óta külön élnek,de szinte minden nap találkoznak, hisz továbbra is mindketten teljes erőbedobással dolgoznak a színész által alapított színházban.

"A szeretet, ami a kapcsolatunk alapjául szolgált életünk végéig elkísér minket. Oda-vissza így érezzük és elfogadjuk, hogy másfajta élet vár ránk. Nagyon sokat köszönhetek Robinak! Mellette olyan nővé váltam, akinek a helyén van az önbecsülése. A tenyerén hordozott, mindent megadott nekem, ami csak lehetséges volt. Épp ezért nagyon nehéz volt véget vetnünk a házasságunknak" - mondta a színésznő.

TOVÁBBI CIKKEK