Láttak már szebb napokat is a kilencvenes évek magyar sztárjai

Kozsó
Vágólapra másolva!
A kilencvenes évek nemzetközi sztárjai közül jó néhány ráfutott a drogokra, megjárta a börtönt, olyan is akadt, aki öngyilkos lett – róluk már írtunk korábban. Itthon jellemzően kevésbé durva sztorikkal találkozhatunk, de azért vannak a magyar hírességek között is olyanok, akik két évtizeddel ezelőtt még sokkal szebb napokat éltek.
Vágólapra másolva!

Kozsó

Kocsor Zsolt saját bandája, az Ámokfutók mellett olyan formációkat talált ki és menedzselt, mint a Bestiák, a Shygys vagy a Picasso Branch, ám az évek során több tízmilliós adósságot halmozott fel, saját házán 91 millió forintnyi jelzálog gyűlt össze – amit elegánsan átíratott a szülei nevére. Jelenleg is van bírósági ügye a teaháza miatt, áramlopással, kényszerítéssel vádolják.

Forrás: Facebook - Ámokfutók

A zenésznek az egészségi állapota is megromlott, agyvérzése volt, többször került kórházba, agyműtétje után pedig furcsa dolgokkal állt elő, például hogy folyékonyan beszél indiánul – hogy a sok százból melyik indián nyelven, azt már nem részletezte. Különös szövegei ebben a kvízben is szerepelnek, tesztelje, hogy mennyire emlékszik a magyar sztárok legvadabb mondásaira!

Lapozzon a folytatásért, a következő oldalakon több problémás sztárt is bemutatunk!