Tatár Csilla rendszeresen kapja a beszólásokat az utcán

Vágólapra másolva!
Tatár Csillát nem zaklatták, de sértő beszólásokat rendszeresen kap utcán vezetés közben. Ezeket nem hagyja annyiban, olyan nőnek tartja magát, aki ilyenkor visszafordul, és megmondja a magáét.
Vágólapra másolva!

"A #metoo mozgalomnak nagyon sok vetülete van, nehéz erről röviden beszélni. Azt gondolom, minél többen emelik fel a hangjukat ebben a témában, annál nagyobb segítséget és biztonságot adnak olyanoknak, akik nem annyira erősek. Engem nem zaklattak, szerencsére, de sértő beszólásokat rendszeresen kapok utcán, vezetés közben. Ezeket nem hagyom annyiban,

De a nemek közötti bérkülönbség is fontos téma, nemcsak nőnapon. Látom, mekkora különbségek vannak a női és a férfi munka megítélésében, de abban is, hogy egy-egy mondatot férfi vagy nő mond-e ki. Sokkal több mindent elfogadnak, igaznak gondolnak, ha egy férfi szájából hangzik el" - mondta Tatár Csilla a Blikknek.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Képernyősként sem kímélik, a legtöbb kritikát szülés után kapta A Dalban. "Pedig nem szabadna, hogy téma legyen, hogy egy nő szülés után hány kiló, jegyzem meg, az én esetemben mindössze hat kilóról beszéltünk.

De egy idő után nem érdekelt, direkt ettem a szendvicseket, így provokáltam vissza. Egy kicsit még élveztem is, hogy eltűntek az addigi állandó jelzők a csinos, a szexi, a szőke, mert ezek sosem a munkámról szóltak" - mesélte.

Szavazzon!

Melyik (1997 előtti) rajzfilmsorozat volt a kedvence? Ötöt is megjelölhet!