Egy tengődő hajléktalan – állítják az ünnepelt színésznőről

Vágólapra másolva!
Teri Hatcher nem omlott össze, nem hajléktalan, csak egy cikk gonoszkodott vele.
Vágólapra másolva!

A színésznő olyan sorozatban játszott, mint a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai vagy a Született feleségek, legutóbb meg a Supergirl (és ezekért nyilván rengeteg pénzt kapott), így sokan értetlenkedve lapozgathatták a Star magazin, amely arról számolt be, hogy Hatcher egy összetört hajléktalan.

Forrás: YouTube

Egy tévéinterjúban a színésznő közölte, hogy a róla megjelent cikk teljesen hamis, abszurd, nem omlott össze, és nagyon ügyesen befektette a megkeresett százezreket. Az történt – magyarázata szerint –, hogy a Van Therpay című websorozatát forgatta, amikor lefotózták. Erről lehet szó:

Később a lap közölte a sajtósával, hogy birtokában van pár paparazzo-fotó, és le fognak hozni egy sztorit arról, hogy Hatcher hajléktalanként bolyong a tengerparton. Erre a PR-os közölte, hogy egy szó sem igaz ebből, csak egy websorozat forog, amúgy a színésznő igen tehetős, több ingatlanja van több államban, ám ennek ellenére megjelent a lejárató cikk. Teri Hatcher jogi útra viszi az ügyet, sajtóper lesz belőle.

Szavazzon!

Mely magyar báb- vagy gyurmafilm volt a kedvence? Öt voksot is leadhat!