A ma 78 éves Chuck Norris kedvenc Chuck Norris-vicce

2018.03.10. 09:11

Ugye ön is ismer legalább egy viccet Chuck Norrisról? Neki is megvan a kedvence. És jobban teszi, ha nevet rajta!

1940. március 10-én született a színész, akit számos akciófilmben és sorozatban láttunk keménykedni. Olyan szinten lett filmes-tévés legenda még életében, hogy több tucat, esetleg több száz vicc is terjedni kezdett róla, hiszen a legtöbbször nagyon kemény figurát játszott, de persze olyat, akinek azért vannak érzelmei is.

Jót nevetettForrás: AFP/2016 Getty Images/Jerry Markland

Az elmúlt években kiderült róla, hogy már kétszer meghalt, csak a halál nem mert eljönni érte. Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól. Tudjuk, hogy nincs evolúció, csupán egy lista olyan élőlényekről, akiket Chuck Norris élni hagyott. Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba, de Chuck Norris a betonba is. Chuck Norris egyszer olyan gyorsan kelt fel, hogy látta magát aludni – és folytathatnánk, de inkább jöjjön ő maga.

Nos, a színésznek is megvan a kedvenc vicce. Talán nem olyan szellemes, mint pár későbbi, de az első, amelyet hallott magáról 2006-ban: „Chuck Norris arcképét be akarták vésni a Rushmore-hegy oldalába, de a gránit nem volt elég kemény a szakállához." Nem merjük kommentálni hosszabban...

Itt olvashat pár izgalmas tényt a színészről, itt pedig megnézheti, hogy fest legendás szakálla nélkül.