Heather Locklear halálosan megfenyegette a kiérkező rendőröket

2018.03.12. 11:57

Heather Locklear megfenyegette az őt letartóztató rendőröket, hogy lelövi őket, ha belépnek a házába, illetve azt is mondta nekik, hogy megérdemelnék, hogy meghaljanak a gyerekeik.

Mint arról korábban beszámoltunk, az annak idején a Melrose Place-ben látott Heather Lockleart letartóztatták családon belüli, illetve hatósági személy elleni erőszak miatt, most újabb, durva részletek derültek ki az ügyről.

A People magazin megszerezte a nyomozati anyagot, amit Keith Hall seriffhelyettes állított össze, ebből az derült ki, hogy a színésznő először a barátját, Chris Heissert vádolta azzal, hogy fojtogatni kezdte, ehhez képest a kiérkező rendőrök a férfit találták vérző orral, vörös foltokkal a mellkasán.

Heather Locklearről sok remek képet talál a galériában - klikk a fotóra!Forrás: AFP/2016 Discovery/Handout

Locklear aztán nekiment a zsaruknak is, egyiküknek az ajtónyílásba betett lábába nagyot rúgott, és azt ordibálta, hogy menjenek el a házától, nem ad engedélyt rá, hogy belépjenek.

A többi rendőr közbelépésére a helyzet eldurvult, a színésznő két másikat a kezével taszigált ki a házból, miközben olyanokat mondott nekik, hogy "kurvára megérdemelnék, hogy a gyerekeik meghaljanak". 

"Takarodjatok a birtokomról... Lelőlek titeket, ha beléptek ide! Ezt vegyétek fenyegésnek, és verjetek rám még egy kurva vádat" – ordította Locklear, aki egyébként külsőre sem volt a legjobb állapotban az eset idején, erről tanúskodik a későbbi rendőrségi fotó

A Melrose Place szép sztárjáról sok képet itt talál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK