Orvosi engedéllyel ült repülőre Luxus Vivien

Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője
Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője
Vágólapra másolva!
Vasvári Vivien második terhességének 33. hetében jár, és bevállalt egy hosszabb repülős utat, mielőtt megszületne a baba.
Vágólapra másolva!

A Feleségek luxuskivitelben szereplője úgy döntött, kisfia születése előtt még elindul világot látni: kerekedő pocakja ellenére is útra kelt, hogy még a szülés előtt alaposan kipihenje magát. Luxus Vivien már a 33. hétben jár, terhességének eddigi szakaszát is végigdolgozta, forog a valóságshow második évadja.

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

"Számomra a repülés egyáltalán nem jelent nehézséget még kismamaként sem. Szerencsére semmi gond a terhességemmel, úgyhogy megkaptam az engedélyt az orvosomtól. A 36. betöltött hétig engedélyezett a repülés, a 28. héttől kellhet orvosi engedély, de ez is változó légitársaságonként. Eldöntöttük, amíg tehetjük, kipihenjük magunkat. Épp ezért a kisfiam születése előtt jó ötletnek tartottam, hogy még egyet nyaraljunk a családdal. Nem szeretek egy helyben ülni.

Szükségem volt a napsütésre, feltöltődésre, főleg az elképesztően sűrű forgatások miatt, nagyon kimerítő volt ez az időszak" - mondta a Blikknek.

Bikiniben is megmutatta magát a napokban, nézze meg a fotót itt!