Fordulat történt Lagzi Lajcsi ügyében

Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én

A fotón szereplők hozzájárultak a közléshez Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én

A fotón szereplők hozzájárultak a közlésh
Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi ügyvédjével a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én.
Vágólapra másolva!
Különös fordulat történt Lagzi Lajcsi ügyében, valaki kifizette a zenész százmilliós tartozását a közművek felé.
Vágólapra másolva!

Szerdán kezdődött volna meg Lagzi Lajcsi pere, amelyben gáz-, víz-, illetve áramlopással vádolták, a zenész ügyvédje azonban olyan dokumentumokat mutatott be a bíróságnak, amik szerint Lajcsi már nem tartozik a közműveknek.

Az érintett szolgáltatók, az Égáz-Dégáz, az E-On, valamint a TIGÁZ-DSO Kft. is igazolta, hogy a zenész százmilliós tartozása már nem áll fenn, csupán a kötbér és a műszaki beavatkozások költségére tartanak még igényt.

Lagzi Lajcsi ügyvédjével a Budaörsi Járásbíróságon 2017 júniusában Fotó: Szabó Gábor - Origo

Lajcsi a Borsnak határozottan állította, hogy ő nem fizetett ki semmit, ügyvédje szerint a fogyasztók rendezhették a számlát. "A vádiratban öt fogyasztási hely és öt közműszolgáltató szerepel, több szerződésről van szó. A fogyasztók gazdasági társaságok, de ezek egyikének sem tulajdonosa, sem Galambos Lajos, sem a többi vádlott" – magyarázta.

A szolgáltatóknak ugyan már nincsen kára, ettől azonban a büntetőeljárás még nem szűnik meg automatikusan: ha felmerül bűncselekményre okot adó körülmény, azt továbbra is ki kell vizsgálni.