14 év után beszélt rákbetegségéről egy ismert színész

John Partridge az EastEndersben
Vágólapra másolva!
14 év után most beszélt először a rákbetegségéről John Partridge brit színész: szégyellte magát, a munkáját is féltette, ezért maradt eddig csendben.
Vágólapra másolva!

Az EastEnders közel négyszáz epizódjában látott John Partridge elvállalt egy fellépést a The Real Full Monty-ban, egy olyan műsorban, amellyel az ITV a rendszeres here- és prosztatavizsgálat fontosságára hívná fel a figyelmet.

A színész ennek kapcsán a csatorna reggeli műsorában, a Good Morning Britain-ben beszélt arról, hogy 2004-ben nála is hererákot diagnosztizáltak, egy grapefruit nagyságú daganatot fedeztek fel a testében, egy sérv miatt végrehajtott operáció közben.

John Partridge az EastEndersben Forrás: BBC

Partridge még az anyjának sem beszélt a műtétről, mert szégyellte magát, zavarban volt, azt érezte, a férfiassága egy része odalett. "Egy here eltávolítása igen komoly műtét. Nekem több mint 120 öltésem és egy óriási sebhelyem van odalent, nem túl szép látvány" – mondta.

A színész emellett a munkáját is féltette, hisz akkoriban a haknik, előadások miatt állandóan úton volt, úgy gondolta, a munkáltatói nem akarták volna ilyen terhelésnek kitenni, ha megtudják, hogy gond van az egészségével.

Most azért szólalt meg, hogy segítsen azoknak, akik hozzá hasonló helyzetbe kerülnek, és nem mernek beszélni a betegségükről.