A Jóbarátok feltámasztásáról, a veszélyekről beszélt Joey

Joey Jóbarátok
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Joey-ja, Matt LeBlanc azt mondta, soha nem lenne benne a sorozat feltámasztásában, részletesen meg is indokolta a döntését.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok-ban Joey-ként megismert Matt LeBlanc a Daily Mailnek arról mesélt, hogy sosem ismételné meg egykori szerepét, minden porcikájával ellenezné a sorozat feltámasztását – persze, nem mintha lenne erre konkrét terv, de időről időre szóba kerül.

„A nézők biztosan tudni szeretnék, mi történt a szereplőkkel, de mi pont egy bizonyos életszakaszt mutattuk be, a mindennapokat a főiskola után, mielőtt az ember megállapodna és családot alapítana. Ma már biztosan nem lenne ugyanaz” – mondta.

A színész konkrét példán keresztül is érzékeltette, hogy egy mai verzió mennyire nem működne: „Nem hiszem, hogy bárki látni akarná, amint Joey béltükrözésre megy. Az rendben van, hogy a Central Perkben kávézgat, vagy meghallgatásokra jár, de az már nem olyan vicces, ha orvosi kezelésre van szüksége. Akkoriban sokkal fiatalabbak voltunk, és szerintem a karaktereinknek azoknak is kéne maradniuk.”

Matt LeBlanc tavaly augusztusban Forrás: AFP/Valerie Macon

"Normál esetben soha nem mondanám, hogy soha, a Jóbarátok esetében azonban mindenképp ez lenne a válaszom" – zárta LeBlanc.