Életmentő műtéten esett át a Megasztár énekesnője

Így néz ki most Szíj Melinda - Fotó!
Vágólapra másolva!
Életmentő műtéten esett át Szíj Melinda: a beavatkozás jól sikerült, az énekesnő már otthon lábadozik.
Vágólapra másolva!

Néhány hete az énekesnőnek kórházba kellett vonulnia, így az összes koncertjét lemondta. A Blikk szerint meg kellett műteni, már otthon lábadozik.

"Szerencsére túl vagyunk a műtéten, Melindát megoperálták, és semmilyen komplikáció nem lépett fel. Óriási kő esett le a szívünkről. Most a legfőbb feladatom, hogy lessem minden kívánságát, és segítsek neki abban, hogy minél előbb felépüljön. Nyár végén szeretne visszatérni a szeretett közönségéhez, de ahhoz most nyugalomra van szüksége" - mondta a lapnak az énekesnő férje, Szekér Attila, aki egyben a menedzsere is.

Forrás: Youtube

Szíj Melinda eddig nem árult el részleteket a betegségéről, csak annyit lehetett tudni, hogy találtak nála valamit. "Már vagy két éve tart a betegsége, számtalan vizsgálaton esett át. Próbáltuk elkerülni a műtétet, hiszen senki nem szeret kés alá feküdni, és a koncerteket sem akartuk kihagyni. Egy ponton azonban azt mondta Melinda orvosa, hogy muszáj megműteni, ráadásul azonnal. Hallgattunk az orvos szavára. Hálásak vagyunk a sorsnak és a doktoroknak" - mondta.