Sztárok, akik megpróbálták tönkretenni mások karrierjét

2018.04.14. 22:02

Természetesen a sztárok esetében is beszélhetünk szakmai féltékenységről, sőt nem egy hírességről tudunk, aki a tettek mezejére is lépett, megpróbálta szabotálni riválisa karrierjét. Volt, aki simán csak lesújtóan nyilatkozott kollégájáról, más kompromittáló hangfelvételt tett közzé, de olyan is akadt, aki komoly pénzeket fizetett azért, hogy a másik évekig ne kapjon munkát. Íme, pár meredek sztori a sztárvilágból!

Robert Downey Jr.-nak nagyon kellhetett a pénz

A Nyomulj és nyerj!-ért Oscarra jelölt Terrence Howard, az Empire jelenlegi főszereplője Robert Downey Jr.-nak lehetett a bögyében, a második Vasember-filmben ugyanis a szerepét már Don Cheadle vette át. Howard eredetileg három részre írt alá, mindegyikre megállapodtak egy bizonyos összegben is, az első film viszont akkora siker lett, hogy a producerek azt mondták Howardnak, akár nélküle is meg tudják csinálni, ha nem fogad el kisebb gázsit.

Robert Downey Jr. és Terrence Howard a VasemberbenForrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

A színész szerint Downey Jr. keze volt a dologban, ő nyúlta le a pénzét, egyúttal ki is fúrta a produkcióból – pedig eredetileg Howard segített neki megszerezni a főszerepet. Hoppon maradt emberünk természetesen azonnal felhívta a kollégáját, aki aztán csak három hónappal később csörgött vissza neki.

Lapozzon, minden oldalon új sztori következik!

Előző
Következő