Hódi Pamela Berki új párjáról: Ő senki

Hódi Pamela, fotók, elfogadás, előtte-utána fotó, plasztika, kommentelő, rajongó, követő, bikini
Sokan úgy gondolják, hogy Pamela külseje mögött annyi befektetett pénz áll, amennyi egy átlagos nőnek nem adatik meg
Vágólapra másolva!
Bírósághoz fordult Berki Krisztián exe kislányuk elhelyezése ügyében. Hódi Pamela az asszisztens és az új barátnő, Mazsi helyett elsősorban Berkivel szeretné megbeszélni a lányukkal kapcsolatos dolgokat, és mivel ez másképp nem ment, bírósághoz fordult.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela és Berki Krisztián nem beszélnek, a modell szerint a hívásai le vannak tiltva, ő pedig nem hajlandó gyermekéről sem az asszisztenssel, sem az új barátnővel tárgyalni.

"Sajnálom, ha vele nem tudom megbeszélni, döntök egyedül. Hogy az én gyerekem, Berki Natasa Zselyke maradjon-e az óvodában nagycsoport után iskolai előkészítőn, nem gondolom, hogy számomra ismeretlen asszisztenssel vagy Mazsival kelljen megbeszélnem. Nem mondom, hogy ő ismeretlen, mert találkoztam vele életemben háromszor, de nekem ő senki. Ezt elmondtam neki is. Ha Krisztiánnal ezt nem tudom megbeszélni, akkor semmi baj, döntök egyedül" - mesélte a Mokkában.

Azért fordult bírósághoz, hogy ne legyenek vitái exével, szeretné, ha jogi úton tisztáznák a dolgokat, és hivatalosan is megegyeznének kislányukról.