Beperlik Pintér Tibort

Celeb vagyok ments ki innen Pintér Tibor Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Pintér Tibor
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Pintér Tibor
Vágólapra másolva!
A Jimmy-dalok szerzői teljesen kiakadtak, amikor megtudták, hogy Pintér Tibor engedély nélkül árusít jegyeket a Jimmy-musical előadásaira.
Vágólapra másolva!

A szerzők úgy döntöttek, beperlik Tenyát, és abban is biztosak, hogy nem adnak engedélyt a dalok színpadra állítására. Már két hónappal ezelőtt is konfliktusba keveredtek, ám akkor rábólintottak az előadások megtartására, a művészek és a jegyet váltó rajongók iránti tisztelet miatt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Pintér Tibor állítólag úgy akart országos turnéra indulni a színdarabbal, hogy nem kért és nem is kapott engedélyt erre: két budapesti, egy mórahalmi, valamint két szlovákiai előadást is meghirdetett már.

A Ripost megkérdezte a dalszerzők zenei ügynökségének igazgatóját, hogy mit gondol a történtekről. „Pintérnél a korrektség feketelistán van, ezért az a döntés született, hogy felvesszük a kesztyűt. Első körben hivatalos levélben szólítjuk fel, hogy hagyja abba a sorozatos jogsértéseket, de ha ennek ellenére is színre viszi az előadást, bepereljük. Továbbá leszögezném, hogy ettől a pillanattól kezdve a szerzők egyike sem nyitott semmilyen megállapodásra Pintér Tiborral" - nyilatkozta a lapnak Joós István zenei szakember.