Exek az Édenben-szereplővel folytatja a Viasat3

2018.04.09. 12:07

Nuray Attila

A török származású Attila kedvenc időtöltése a lovaglás, persze emellett arra is marad ideje, hogy barátnőjének finomabbnál finomabb süteményeket készítsen. Úgy véli, a versenyben nem csak a tudás és a tapasztalat számít, nagyon fontos a rátermettség, a kreativitás és a problémamegoldó képesség, amely tulajdonságokkal szerencsére ő mind rendelkezik.

Korcsok KittiForrás: Viasat3

Korcsok Kitti

A 31 éves Kitti értékesítőként dolgozik. Munkája mellett a sütés igazi kikapcsolódás a számára. A Szentendrén élő édesanya hatalmas feladat előtt áll, 3 éves kisfiát készül óvodába küldeni. Az izgalmakról pedig csak egy dolog tudja elterelni a figyelmét, a sütés.

Lefkovits Lea

A legfiatalabb versenyző a 18 éves Lea, aki számára a sütés igazi szenvedély. A fiatal lány nem fél felvállalni a véleményét, ami a szívén, az a száján. Anyukájával és a nővérével imád pletykálkodni, nagy álma pedig, hogy egy New York-i cukrásziskolában tanulhasson.

Boár Anna

Anna többszörös nagymama, akinek három lányunokája van. Igazi vidéki háziasszony, aki több mint 100 tyúkot nevel. Annának szüksége is van a tojásokra süteményeihez, hiszen azt vallja, egy háziasszony csak a tanyasi tojásokban bízhat. Anna számára a verseny olyan, mintha megmászná a Kilimandzsárót. A nagymama pedig hátizsákját már össze is pakolta és elindult a hegycsúcs felé, hogy a legvégén kitűzhesse a zászlót.

Tóth BiankaForrás: Viasat3

Dr. Tóth Bianka

A jogász- közgazdász Bianka nagymamájától tanult sütni. Legnagyobb szenvedélye a kávé, és a receptkönyvek olvasása, ezeket pedig nem véletlenül bújja. A legjobb recepteket mindenki legnagyobb örömére el is készíti.

Kiss Magyari Ilona Ica

A 48 éves Ica már 28 éve egy édesipari cégben dolgozik, jelenleg menedzserként. Nem véletlen, hogy a sütés mindig is közel állt a szívéhez. A versenyben nagyon szeretné tovább fejleszteni a tudását. Igazi pörgős személy, art jazz, roma vagy néptánc nem számít, mindhárom táncot a legnagyobb lelkesedéssel űzi.

Van még pár szereplő, lapozzon!