Meghalt Chuck McCann

Madame Tussauds Hollywood Grand Opening Party For The ALL New MARVEL 4D Theater Experience GettyImageRank3 Awe Majestic VERTICAL Party - Social Event USA New California Hollywood - California ACTOR Arts Culture and Entertainment Attending Chuck McCann Mad
HOLLYWOOD, CA - JULY 10: Actor Chuck McCann attends Madame Tussauds Hollywood grand opening party for the all new MARVEL 4D Theater Experience on July 10, 2014 in Hollywood, California. Ben Horton/Getty Images for Madame Tussauds Hollywood/AFP
Vágólapra másolva!
83 éves korában meghalt Chuck McCann amerikai színész, aki több mint 160 filmben és sorozatban közreműködött, rengeteg klasszikus rajzfilmben is hallhattuk a hangját.
Vágólapra másolva!

83 évesen meghalt Chuck McCann komikus, elismert szinkronszínész, aki 1959-től rendszeresen feltűnt a képernyőn, pályája második felében inkább már csak a hangját kölcsönözte különféle rajzfilmekhez, animációs sorozatokhoz.

Chuck McCann 2014-ben Forrás: AFP/2014 Getty Images/Ben Horton

A Kacsamesék-ben eredetileg ő volt Eduháp komornyik és több Beagle fiú megszemélyesítője, de többek között a G.I. Joe-ban, a Gumimacik-ban, a Balu kapitány kalandjai-ban, a Fantasztikus Négyes-ben, a Pindúr pandúrok-ban is számítottak rá, újabban a Kalandra fel! több epizódjánál használták a hangját.

A pályája során összesen 163 tévés és filmes produkcióban benne volt, hosszabban láthattuk a Santa Barbará-ban és a Jogi játszmák-ban, emellett olyan szériákban vendégszerepelt, mint például a Kojak, A farm, ahol élünk, a Knight Rider, a Cagney és Lacey.