Andor Évát majdnem lélegeztetőgépre kellett tenni

Andor Éva a TV2 műsorvezetője
Vágólapra másolva!
Hónapokig élt fájdalomcsillapítókon, a komoly influenzának pajzsmirigygyulladás lett a szövődménye, így egy időre eltűnt a TV2 képernyőjéről Andor Éva, a Tények műsorvezetője.
Vágólapra másolva!

"Idén alaposan kitoltam magammal, mert a nagy rohanásban és a munkában nem figyeltem oda eléggé az egészségemre" - mondta hot!-nak Andor Éva, a Tények műsorvezetője. Influenzája szövődményeként begyulladt a pajzsmirigye, egy időre eltűnt a képernyőről, ágynyugalmat írt elő számára az orvos.

Forrás: Talán Csaba

"Amikor az ultrahangon pajzsmirigygyulladást állapítottak meg, hirtelen világossá vált, hogy emiatt voltam képtelen hónapok óta meggyógyulni, hiszen a pajzsmirigy fontos az immunrendszer szempontjából, de ennek a gyulladásnak a következménye volt a szapora szívverésem is. Ettől kezdve csak a gyógyulásomra koncentráltam" - mondta a műsorvezető, aki bevallotta, hajlamos túlvállalni magát.

Az is aggodalommal töltötte el, hogy a gyulladás a későbbiekben akadályozhatja abban, hogy teherbe essen. "Az orvosom megnyugtatott, hogy mivel nem arról van szó, hogy autoimmun pajzsmirigybetegségben szenvedek, nem kell aggódnom, csak a gyulladást kell leküzdeni" - tette hozzá.