Megvan, milyen műsorral tér vissza Ördög Nóra

Ördög Nóra, műsorvezető, TV2
Ördög Nóra, műsorvezető, TV2, interjú. 2017.08.23 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Április 30-tól Vigyázat, szülővel vagyok! címen megújult formában tér vissza TV2 műsora. A családi kvízshow-ban ezúttal a népszerű hírességek szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, vagy akár kínos gyerekkori emlékeikről. A párosokat ezúttal is Ördög Nóra kalauzolja majd.
Vágólapra másolva!

A felnőttek közösen vetélkednek majd szüleikkel, akik nem riadnak meg attól, hogy kendőzetlenül meséljenek gyermekeikhez fűződő emlékeikről. A párosok ismét Ördög Nóra útmutatásával versenghetnek az akár egymillió forintos nyereményért, amit ezúttal is jótékony célra ajánlanak majd.

„A műsor titka szerintem továbbra is a családi sztorikban rejlik. Ismét rengetek vicces pillanatot éltünk át a szereplőkkel, és annak is örülök, hogy a kezdeti izgalom ellenére, a szülők is meg tudtak nyílni. Szeretem ezt a műsort, mert legtöbbször egészen új oldalát ismerhetjük meg a hírességeknek, ráadásul a nézők itt betekintést nyerhetnek abba is, honnan érkezik az adott sztár" - mondta Ördög Nóra.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Én alapvetően jó gyerek voltam, de benne voltam minden vagányságban is. Szerintem a szüleimnek nem volt annyira nehéz dolguk velem, de nyilván volt egy-két csínytevésünk az öcsémmel, amivel okoztunk némi fejtörést. Biztosan akadnak olyan történetek is, amikkel engem is zavarba lehetne hozni" – tette hozzá.

Mádai Vivien, Stohl Luca, Trokán Nóra, Zimány Linda, Rubint Réka, Oláh Gergő, Nagy Feró és Gönczi Gábor is a vendégek közt lesz, a műsort az IKO Műsorgyártó készíti.

Vigyázat, szülővel vagyok! április 30-tól minden hétköznap, 20:35-től a TV2 műsorán.