Súlyos fenyegetéseket kapott a magyar színésznő leszbikus szeretője

2018.04.18. 09:24

Krencsey Hella szeretné lezárni a múltat.

A Viaszbaba néven publikáló Krencsey Hella állítólag nyolc évig élt együtt egy ismert magyar primadonnával, könyvet is írt a zűrös, hullámvasútszerű kapcsolatról. „Ha az egyik pillanatban kicsi korcs vagy, a másikban baba, az nem normális" – mesélte a Life.hu-nak.

A Viaszbaba szerzőjeForrás: Mokka

A szerző szerint kapcsolati erőszak miatt perlik egymást, de nem lesz vége a színésznő karrierjének. „Neki hozott egy népszerűséget ez a történet, rengetegen megismerték a nevét. A karrierjének nincs vége, ennyi fellépése nem volt még soha" – mondta, azaz úgy véli, a botránykönyv csak felkeltette a színházba járók érdeklődését.

Krencsey állítja, hogy marketingesként dolgozott, de kirúgták a feljelentés után, azaz karrierje megfeneklett. Nem is gazdagodott meg a könyvből, nem lett gazdag ember, viszont súlyosan megfenyegették.

„Szomorú, hogy benne vagyok a múltamban. Hagyjuk egymást a színésznővel, szeretném, hogy végleg lezáruljon a kapcsolatunk" – mesélte a Life.hu-nak. A videót itt találja, Viaszbaba hosszan mesél a volt kapcsolatáról, de a másik nő nevét nem mondja ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK