Megműtötték Michael J. Foxot

2017 A Funny Thing Happened On The Way To Cure Parkinson's - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
NEW YORK, NY - NOVEMBER 11: Michael J. Fox on the red carpet of A Funny Thing Happened On The Way To Cure Parkinson's benefitting The Michael J. Fox Foundation at the Hilton New York on November 11, 2017. Nicholas Hunt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Michael J. Foxon gerincműtét kellett végrehajtani, aminek nem volt köze a színész Parkinson-kórjához.
Vágólapra másolva!

A Vissza a jövőbe-filmek egykori sztárja, Michael J. Fox gerincműtéten esett át. A szóvivője annyit közölt, hogy a színész jól érzi magát, várja, hogy nyáron visszatérhessen a golfpályára – az azonban nem derült ki, hogy az operációra miért volt szükség, annyi biztos csak, hogy Fox Parkinson-kórjától függetlenül kellett végrehajtani.

Michael J. Fox tavaly novemberben Forrás: AFP/2017 Getty Images/Nicholas Hunt

A színésznél 1991-ben, harmincéves kora körül diagnosztizálták a Parkinson-kórt, akkor az orvosai azt mondták, nagyjából tíz évig lesz még képes dolgozni.

Ehhez képest Fox a mai napig fel-feltűnik tévés és filmes produkciókban, legközelebb az A.R.C.H.I.E. 2-höz fogja adni a hangját, és idén már láthattuk a Designated Survivor két epizódjában is.