Titkos paktum miatt újabb ellenséget szerzett Berki Krisztián

2018.04.24. 09:07

Megyeri Csilla állítja, hogy volt egy megállapodás tavaly, és milliókkal tartozik neki a tévés celeb.

Megyeri Csilla jelenleg A Nagy Duettben vitézkedik, ám 2017-ben az Ázsia Expresszben szerepelt. A Borsnak arról beszélt, hogy Berki felajánlotta nyereményét, vagy annak egy részét a riválisoknak – neki és párjának 4 millió forintot, ám ezt máig nem fizette ki. A TV2 közlése szerint a Berki és Ambrus győzelméért járó összeget átutalta, a szereplők közti titkos paktumok nem tartoznak a tévétársaságra.

Az Ázsia Expressz két szereplője Megyeri CSilla és Molnár ZsoltFotó: Poyák Attila - Origo

„Ő kezet adott mindenkinek, hogy szétosztja köztünk, mert ő „tele van pénzzel", neki csak a dicsőség a lényeg. Vártuk, vártuk, folyamatosan ígérgette, de nem történt semmi. Krisztián azt is letagadta nekünk, hogy megkapta a TV2-től a 10 millió forintos nyereményt, így inkább a hazug életéről kéne elgondolkodni, nem akarok az ő szintjére lesüllyedni. Nem értem a viselkedését, olyan emberek előtt járat le, akik velem szeretnének dolgozni a jövőben. Lehet, hogy konkurenciának tart" – panaszkodott a lapnak Megyeri.

Berki szerint mindez „igaztalan vád, becsületsértés, ennyi és nem több." A Fem3 műsorvezetője rövid időn belül beszólt Baukó Évának, R. Kárpáti Péternek, Fésűs Nellynek, Muri Enikőnek és Kárpáti Rebekának is, erről itt olvashat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK