Bocsánatot kért a Halálos fegyver sorozatváltozatának egyik főszereplője, Clayne Crawford, aki miatt veszélybe került a harmadik évad is.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Halálos fegyver stábja nehezen viseli Clayne Crawfordot, aki sértegetéseivel, dühkitöréseivel mérgező légkört teremt a forgatáson – olyannyira, hogy elképzelhető, hogy miatta nem rendelik meg az egyébként jól futó sorozat harmadik évadját.

Clayne Crawford a Halálos fegyverbenForrás: Fox

A színész a hírekre reagálva az Instagramra tett ki egy hosszú posztot, amelyben elismerte, hogy kétszer is figyelmeztették már a munkaadói. Egyszer a rossz munkakörülmények miatt akadt ki, másodjára az egyik színésszel kapott össze egy olyan epizód forgatása közben, amelyet ő rendezett.

Azt írta, első alkalommal elvégezte a stúdió által előírt terápiát, a gázsija egy részét is leadta, a második incidensért pedig teljes mértékben vállalja a felelősséget, hiszen ő volt aznap a rendező. 

Crawford bocsánatot kért mindenkitől, aki kellemetlenül érezte magát miatta a forgatáson, illetve azért is, hogy a sorozat miatta bajba kerülhet, sosem állt szándékában ennyi ember munkáját veszélyeztetni. Mutatjuk a posztját teljes terjedelmében:

Forgive my delayed response. #truth

Clayne Crawford (@claynecrawford) által megosztott bejegyzés,