Szenvedélyesen búcsúzik Viaszbaba, a feljelentett leszbikus szerető

2018.04.26. 09:25

Krencsey Hella egy időre visszavonul, és bízik benne, hogy volt párja – aki állítólag ismert magyar primadonna – elmegy a bíróságra.

A Viaszbaba néven publikáló szerző, akit párkapcsolati erőszak miatt feljelentett ismert színésznő szeretője, utóbbi posztjában arról értekezik, hogy (tavaly?) augusztus 13-án szoros szimbiózisban, egy megingathatatlan szerelemben léteztek (ezt egy korábbi bejegyzésben bemutatott sms-e egyértelműen igazolja szerinte), majd két nappal később partnere már a rendőrségen feljelentette. „Jóval később lett az egészből kapcsolati erőszak, mint vád. Őszintén megmondom, hogy érzelmileg a mai napig nem tudom mi történt, csak annyit, hogy 13-án este kapott egy gyanús telefonhívást a gyerekétől, és attól kezdve minden megváltozott" – írta.

Többet nem lesznek egymáséi, nincs bocsánat, vallja. „Az elmúlt két év megaláztatásai, hazugságai részemről nem megbocsáthatóak, így bármekkora szerelem, szövetség, szimbiózis, olykor tündérmese - olykor Pokol tornáca - is volt a mi szerelmünk, lezárul."

A Viaszbaba szerzőjeForrás: Mokka

A végére jut még egy költői eszmefuttatás: „Ha egy aranykalitkába zárt kismadarat kiszabadítanak, és megízleli a szabadságot, szerelmet, boldogságot, életet, akkor igen buta és meggondolatlan, ha a végtelen kék ég helyett egy mesterségesen megvilágított, hamis-arany színnel futtatott kalitkába menekül vissza, s újra azzá válik, aki mindig is gyűlölt lenni; mások folyamatosan rettegő, kiszolgáltatott, boldogtalan énekes-díszmadarává."

Részletek itt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK