Megverték Tatár Csillát egy budapesti lakótelepen

Vágólapra másolva!
Erről és más érdekességekről mesél a 7kor nálam! Dallos Bogival című műsorban, amely minden hétfőn – furfangos módon, a cím ellenére - 21.05-kor startol az M2 Petőfi TV-n.
Vágólapra másolva!

Hatévesen egy liftaknában tervezgette jövőjét, világgá is ment barátnőjével Tatár Csilla. Egyértelmű volt számára már gyerekként is, hogy a tévében fog dolgozni, ebben nagyon inspirálta a reggeli műsor, amit ha tehetett, mindig megnézett.

Egyszer verekedésbe keveredett a Havanna lakótelepen, amely amúgy sem egy jó hírű környék Pesten. Gyerekként sétált a barátnőjével, amikor két nagyobb lány beléjük kötött. Csilla kis cimborája elszaladt, de ő úgy vélte, hogy menekülni „nagyon nyomi" lenne. Úgyhogy maradt, meg is verték.

Tatár Csilla belső változásairól is mesél majd a műsorban, elmondása szerint Milán születése után jobban nyitott lett a világra. „A gyerekem egy végtelenül nyitott, szeretetteljes személyiség, ő kezdett el formálni engem és vagányságának, közvetlenségének köszönhetően én is sokkal nyitottabb lettem" – vélekedett.

Dallos Bogi és Tatár Csilla közt hároméves az ismeretség, ami A Dallal indult, és legutóbb egy másik élő műsorban, az Én vagyok itt-ben, és a Tatár Csilla 34 keretében találkozhattak velük a nézők.