Már gondolkodnak a Grace klinika befejezésén

2018.05.04. 15:33

A Grace klinika alkotói már gondolkodnak azon, hogy miként zárják le a történetet, ez azonban még odébb lesz, ahhoz most túl sok pénzt hoz a sorozat.

A Grace klinika főszereplője, a dr. Meredith Grey-t játszó Ellen Pompeo az Entertainment Tonightnak mesélt a kórházas sorozat folytatásáról, azt mondta, az alkotókkal együtt már elkezdtek gondolkodni azon, hogy miként lehetne lezárni egy ilyen ikonikus szériát.

Ellen Pompeo a Grace klinikábanForrás: ABC

Persze most még a következő, tizenötödik évaddal foglalkoznak inkább, mindenki azon van, hogy a megszokott színvonalon minél tovább folytassák a történetet – aminek egyszerű oka van Pompeo szerint: a pénz. 

A Grace klinika ugyanis iszonyatos mennyiségű pénzt termel, maga Pompeo a friss szerződésével az amerikai tévéipar legjobban fizetett drámai színésznővé lépett elő, de szerinte mindenki szerencsésnek érezheti magát, aki a produkciótól kapja a fizetését.

Két színésznő ezzel együtt búcsúzik a szériától a jelenlegi szezon végén, a dr. April Kepnert játszó Sarah Drew és a dr. Arizona Robbinst alakító Jessica Capshaw is távozik – a legfrissebb előzetes valószínűleg az előbbi karakter búcsújáról szól:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK