Tízmilliós per, kellemetlen balesetek a meztelen párkeresőben

2018.05.05. 16:11

A Meztelen szerelem annak idején merész koncepcióval robbant be a párkereső műsorok világába, a címéhez híven anyaszült meztelenül randiztak benne a játékosok. A széria ennek ellenére nem hozta a várt nézettséget, sokan támadták is, de amúgy is volt sok probléma a három évad során, tízmilliós per és kellemetlen baleset is nehezítette az alkotók dolgát. Íme, pár sztori arról, hogy a nagy reményekkel indult sorozat, miért zárult le a kelleténél hamarabb.

Túl sok minden látszott a képernyőn

A Dating Naked, magyarul Meztelen szerelem eredetileg 2014 és 2016 között ment a VH1 műsorán, a játékosok azonban csak a helyszínen voltak ténylegesen meztelenek, a képernyőn igyekeztek kitakarni az intim részeket.

A vágók nem mindig végezték tökéletesen a munkájukat, így a készítők rögtön az első évadban egy tízmillió dolláros perbe futottak bele: Jessie Nizewitz ennyit követelt tőlük azért, mert az ígéretük ellenére a lába közével lett tele az internet.

A birkózás elejét még élvezte a hölgyForrás: VH1

A hölgy eleve nem akart belemenni egy birkózós jelenetbe, mert félt egy hasonló balesettől, a készítők azonban megígérték neki, hogy vigyázni fognak. Nem sikerült, Nizewitz viszont hiába fordult a bírósághoz, ejtették a keresetét.

Lapozzon, van még pár meredek sztorink!

Előző
Következő