Liptai Claudia: Négy nyugtatót kell majd bevennem, hogy jól érezzem magam

Nagy Duett 2018, Liptai Claudia
Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Közelgő esküvőjéről árult el részleteket a TV2 műsorvezetője: 100-120 vendéggel számolnak, egyetlen helyszínen zajlik majd minden.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia hamarosan hozzámegy kisfia édesapjához, az esküvőt azonban egyáltalán nem a hagyományok szerint szervezik: nem lesz menyasszonytánc és menyasszonyszöktetés. Legény-, illetve lánybúcsút majd tartanak a nagy nap előtt, de másik estéken, hogy valaki otthon maradhasson a gyerekekkel.

"100-120 vendéggel tervezünk, ez még kezelhető, átlátható létszám, mindenkivel tudok majd beszélgetni és táncolni. Egyébként egyetlen helyszínen lesz minden. A hivatalos részét az anyakönyvvezetővel mi már előtte elintézzük" - mesélte a Storynak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nem elégedett magával, de nem kezd komolyabb önsanyargatásba az esküvő miatt. "Nagyjából 70 kilót kellene fogynom, de majd csak lesz valahogy. Nem koplalok, de tudatosan étkezem,

Bár, ahogy magamat ismerem, minimum négy nyugtatót kell majd bemennem, hogy aznap jól érezzem magam. Nem is a saját dolgom aggaszt, az foglalkoztat, hogy a lányom is jól érezze magát, vagy, hogy a kisfiam, aki majd a gyűrűket hozza, az apját és engem vegyen célba, és nem valamelyik bokor alá hajlítsa be a karikákat" - mondta.