Megvan a sorozatából kirúgott, balhés színész utódja

2018.05.14. 12:30

A Fox megrendelte a Halálos fegyver harmadik évadját, csak épp az egyik főszereplőt lecserélte a balhéi miatt – Clayne Crawford az Instagramon búcsúzott a sorozattól.

Mint arról korábban beszámoltunk, kirúgták a Halálos fegver sorozatváltozatából a Riggset alakító Clayne Crawfordot, miután a kollégái szerint megmérgezte a légkört a forgatáson.

A kirúgott Clayne CrawfordForrás: Fox

A Fox attól tette függővé az egyébként jól futó széria harmadik évadjának a megrendelését, hogy időben megtalálja-e Crawford utódját, ami végül napok alatt sikerült.

A Halálos fegyver új sztárja az Amerikai pite Stiflerje, Seann William Scott lesz, de elképzelhető, hogy nem Martin Riggset, hanem annak testvérét fogja játszani – így a nézőket nem zavarják össze, megmarad viszont a filmekből ismert Muratugh-Riggs párosítás.

Seann William Scott lesz az új főszereplőForrás: Collection Christophel/© Universal Pictures / Zide Perry Productions/Universal Pictures / Zide Perry

Crawford indulat nélkül búcsúzott a szériától, legalábbis a nyilvánosság előtt: az Instagramon gratulált a harmadik évadhoz, megköszönte a kollégák támogatását, és leírta, hogy Riggs megformálása számára egy álomszerep volt, az élmény egész életére megmarad.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK