Oláh Gergőéket hülyének nézik a negyedik gyerek miatt

Oláh Gergő interjú Oláh Gergő (X-Faktor győztes) interjú Mágó Károllyal
Oláh Gergő
Vágólapra másolva!
Oláh Gergőek nemrég jelentették be, hogy negyedik gyereküket várják. Sokan hülyének nézik őket, kapják a kritikákat: ezekre reagált az énekes.
Vágólapra másolva!

"Fiatalon lettünk szülők! Tudatosan! A szegénységben is vállaltunk 2 gyermeket! Aztán amikor változott az életszínvonalunk, boldogan vállaltunk még egy csoda gyermeket! Mi döntöttünk így! Akartuk! Vállaltuk minden nehézségét és gyönyörét! Az ember, egy apa, anya legfontosabb feladata az életben, hogy a gyermekét jó útra terelje, jó embernek nevelje, a körülményeihez képest, minden erejével a legjobb taníttatást adja neki, és szeresse...

Mi próbáljuk ezt tenni, és boldogok vagyunk ettől, hogy ezt tehetjük... annyira, hogy 4. gyermeket is vállaltunk... már most szeretjük őt is..." - kezdte a bejegyzést az énekes.

Olàh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés,

Mint írja, sokan hülyének nézik őket, ezt már a harmadik gyerek érkezésénél is tapasztalták.

"Van, akinek elég egy gyerek, van akinek kettő, van, akinek 11 gyermeke van és boldogok! Mindenkinek más adatik, de van, aki egyáltalán nem is szeretne, és általában az ilyen emberek néznek minket hülyének, akik már közelednek a 40-hez, de csak maguknak élnek, vagy az edzőteremnek, a külcsínnek, karrierjüknek, pillanatnyi örömöknek...

és nem nézem hülyének őket, az ő életük! Nyilván nem szabad felelőtlenül vállalni gyermeket! Két erős ember kell a gyermekvállaláshoz, családalapításhoz, akik eltudják kötelezni magukat egy életre, együtt, hűségben, erőben, összetartásban, jóban, rosszban! Hála Istennek rengeteg ilyen ember van! U.i: Kislányunk lesz" - írta.