Az NCIS Abbyje, Pauley Perrette több mint 350 rész után nemrég búcsúzott a sorozattól, pár sejtelmes poszttal most arra utalt, hogy fizikai bántalmazás miatt hagyta ott a munkáját.

Pauley Perrette meglepő, ám kissé homályos tartalmú posztokkal árasztotta el a Twitter-oldalát, azt sugallta, hogy az NCIS forgatásán több alkalommal bántalmazták, ezért lépett le.

Pauley Perrette legjobb képei a galériában - klikk a fotóra!Forrás: CBS

Azzal kezdte, hogy nem akart lealacsonyodni, ezért nem beszélt soha ezekről a dolgokról nyilvánosan, de a bulvárlapok totális hazugságokat írnak róla – amivel gondolhatott a távozása okára is, hisz megjelentek olyan cikkek, amelyek azt állították, hogy a főszereplővel, Mark Harmonnal veszett össze, ezért kellett mennie.

Perrette ezután azon lamentált egy sort, hogy vajon helyesen teszi-e, hogy nem teregeti ki a szennyest, hiszen meg akarja védeni a produkciónál maradt kollégáit. Milyen ára van a hallgatásnak? – kérdezte, egy következő tweetben pedig arról magyarázott, hogy „egy nagyon gazdag és hatalmas médiagépezet” bírja őt a csendben maradásra, és terjeszt róla hamis híreket:

A színésznő végül előállt a farbával, azt írta, hogy azért támogatta mindig a bántalmazással szemben fellépő programokat és szervezeteket, mert őt magát is folyton bántalmazták, az iskolában, a munkahelyén is. "Rettenetes. Otthagytam. Fizikai bántalmazás több alkalommal" – írta.

A csatorna reagált

Az NCIS-t adó CBS közleményben reagált Perrette posztjaira, azzal kezdte, hogy hiányolni fogja a színésznőt a sorozatból. Majd leírták, hogy Perrette több mint egy éve valóban panaszkodott a munkakörülményekre, de nyomoztak az ügyben, és keresték a legjobb, közös megoldást.

Abby remek fotóiért klikk ide!

A színésznő – valószínűleg ennek hatására – megköszönte a CBS-nek, hogy mindig támogatta, úgy tűnik, nem a producerekkel volt tehát a baja a forgatáson: