Nagyképű sztárok, akik semmibe veszik a halandókat

Billboard Jennifer Lopez szinte félmeztelenül gálázott: Fotó!
Vágólapra másolva!
Vannak a sztárvilágban is normális, közvetlen emberek, mások azonban úgy viselkednek, mintha istenek vagy királyok lennének, akikkel halandó nem is érintkezhet. Statisztákkal, pincérekkel, szállodai személyzettel többen csak az asszisztensükön keresztül kommunikálnak, mással egy üzletben sem szabad felvenni a szemkontaktust, de olyan is akad, aki az edzőteremben mindig megszáríttatja maga előtt a zuhanyfülkét, mert nem akar mások fürdővizével érintkezni.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez

Az egyik legnagyobb díva a sztárvilágban, már rég nem az a lakótelepi csaj, akinek régi slágerében, a Jenny from the Block-ban mondta magát: a Várandósok – Az a bizonyos 9 hónap című filmje idején például arról szóltak a beszámolók, hogy J-Lo közvetlenül senkivel sem beszélt a stábból, csak az asszisztensén keresztül üzengetett, ha akart valamit.

Forrás: AFP

Ha étteremben vagy hotelben jár, ugyanígy viselkedik, a pincérekkel vagy a személyzettel is csak az asszisztensén keresztül hajlandó kommunikálni, egy németországi szállodában pedig állítólag a miatt rúgatott ki egy szobalányt, mert az autogramot kért tőle – igaz, utána hevesen tagadta, hogy ilyesmi történt volna.

Lapozzon, tudunk még pár sztárról, aki igencsak fennhordja az orrát!