Úristen, itt van végre a hercegi esküvő!

Vágólapra másolva!
Egy durva pszichológiai thriller, amely sci-fibe hajlik, egy drámai sorozat egy nagyhatalmú, médiaiparban otthonosan mozgó családról, egy visszatérő közönségkedvenc vígjáték, és persze Harry herceg, Meghan Markle. Magabiztos trollvadászok, fősuliban kavaró, nyomozó fiatalok, és persze az elmaradhatatlan szuperhős: mindről van poszterünk.
Vágólapra másolva!

A YouTube-ra készült sorozat igényes képi világgal és meglehetősen sötét hangulattal várja majd a nézőit június 6-tól. Középpontjában egy középsulis lány, aki teleportálni is képes, és olyan erők birtokában van, amelyeket nem ismer, nehezen kontrolál és igencsak ijesztőek – írtuk róla korábban. Az Impulse Steven Gould műve, a sorban a Jumper és a Reflex után jön, egy 2013-as regény alapján készült. Itt a friss poszter mellé:

Mint sok más médium, az HBO is élőzi majd a hercegi esküvőt. Aktuális a téma, és vicces a plakát is:

A Succession egy közelgő amerikai sorozat a média világáról, de főleg egy nagyhatalmú, gazdag család életéről. A kreátor Jesse Armstrong, mellette Will Ferrell és Adam McKay az executive producerek (McKay rendezte a pilotot). Júniusban startol, itt egy plakát mellé:

Lapozzon, van még kreatív és tetszetős poszter a következő oldalon is!