Az utolsó simításokat végzik az esküvőn Liptai Claudiáék

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Liptai Claudia és Pataki Ádám öt hónapja szervezik esküvőjüket, lassan minden összeáll.
Vágólapra másolva!

A TV2 műsorvezetője rendszeresen beszámol arról, hogy haladnak a szervezéssel, mint elárulta, mindenből az utolsó simításokat végzik. "Utolsó ruhapróbák, utolsó ültetésírás, utolsó egyeztetés az esküvőszervezővel a létszámról, a gyerekek szórakoztatásáról. Mivel valóban ez életem első szervezett esküvője, már kezdem érezni a híres ara-parát" - írja a Bestben.

Forrás: Televíziós Újságírók Díja

Táncórákra járnak, és gyermeke apja, Pataki Ádám otthon vágja a zenét, amire majd bevonulnak. Örül, hogy sokan segítenek nekik abban, hogy tökéletes legyen a nagy nap, az édesanyja viszont nagyon fog neki hiányozni az esküvőről.

"Egyetlen dolog van csak, amitől összeszorul a szívem. Hiába keresem majd a szememmel a zöld kalapos, pöttöm asszonyt, aki a legboldogabb lenne ezen a napon. Anyukám az én örök védelmezőm, aki annyi nehézség ellenére hitet és reményt adott nekem, és akinek a simogatása semmihez nem fogható az életben. Csak ő nem lesz ott, hogy csillogó, smaragdzöld szemével azt mondja: 'Diácskám, örökre legyél boldog!'. Anyukám, innen üzenem: az leszek" - írta a naplójában.