Az idei focivébével párhuzamosan a Viasat6-on elindul a Büntető című műsor, amelyben a résztvevő országok nevében csinos lányok rúgják a tizenegyeseket. Nézze meg a sportos csajokat!

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdőnapján, június 14-én indul a Viasat6-on a Büntető, amelyben a vb-n szereplő nemzetek színeiben sportos lányokból álló 5 fős csapatok büntetőrúgásokkal mérik össze tudásukat.

Az alábbi képre kattintva nézze meg galériánkat a lányokról:

Kattintson a képre a galériáért!Forrás: Viasat6/Saghyfoto

A galériában az utolsó képen Horti Gábor látható, ő lesz a műsor vezetője és kommentátora. 

A játékban összesen 12 csapat vesz részt, a csoportküzdelmek során az összes csapat a csoportjában szereplő mindhárom másik csapattal is megmérkőzik. A csoportküzdelmekből az egyes csoportok első két helyezettje, valamint a két legjobb csoportharmadik – összesen 8 csapat – jut tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Itt már minden mérkőzés addig tart, amíg az egyik csapat nem győz, tehát döntetlen nincs. A két döntőbe jutott csapat végső küzdelmét a világbajnokság döntőjének szünetében, július 15-én láthatjuk.

Kattintson a képre a galériáért!Forrás: Viasat6/Saghyfoto

A műsor egyébként a 2012-es Eb idején is ment, az akkori videókat itt tudja visszanézni, a mostani „mérkőzések” a Viasat6 mellett az Antenna Hungária mindiGO Sport alkalmazásában lesznek láthatók.