Egynyári kaland: magánéleti zűrök, csajozós tippek a folytatásban

Egynyári kaland
Vágólapra másolva!
Május 26-án érkezik az Egynyári kaland újabb hat epizódból álló harmadik évada, a folytatásban több új karakterrel is bővül a csapat. Rubóczki Márkó és Király Dani már ismerősök lesznek a nézőknek, a színészek a forgatásról, élményeikről és karakterükről meséltek az Origónak.
Vágólapra másolva!

A harmadik évad története egy újabb nyár alatt játszódik, azonban az események fő helyszíne ezúttal nem a Balaton környéke, hanem Budapest lesz. A Bencét alakító Rubóczki Márkónak hiányzott az eredeti helyszín, de mint mondta, van egy nagy előnye annak, hogy a főváros és a munka került a sorozat középpontjába.

„Elég későn kerültem be a sorozatba, két héttel a kezdés előtt hívtak fel, hogy engem választottak a szerepre. Nem volt nagyon időm felkészülni, de emlékszem, amint belecsöppentem, megszerettem. Ez volt életem első forgatása, az első lehetőség, hogy sorozatban szerepeljek” - mesélte.

Forrás: Piti Marcell

„Az első évad közben sokat fejtegettük, hogy milyenek legyenek a karakterek, kicsit együtt formáltuk az első évadban a szereplőket a rendezővel, íróval. Ennek az ötletelésnek a folytatása a második, a harmadik évad, és ehhez képest kellett úgy dolgozni, hogy ha változik is idővel a karakter, maradjanak meg az alaptulajdonságai.”

„Az első évad Balatonfüreden és Csopakon forgott, akkor Bence még csak ismerkedett Zsófival, a másodikban már egy párként érkeztek vissza a tóhoz. A folytatásban nem lőném le, hogy alakul a kapcsolatuk, de szerintem jót tesz, hogy a hangsúly nem a Balatonon, hanem a szereplőkön lesz inkább.

Forrás: Piti Marcell

Bence jellemfejlődését nagyon szerette, mint mesélte, a karakter továbbra is sokszor kerül véletlenül olyan bonyolult helyzetekbe, melyek aztán jól oldódnak meg. Szerinte a nézők is szimpatizálnak a sráccal, annak pedig különösen örül, ha pozitív visszajelzést kap tőlük.

Forrás: Piti Marcell

„Már az első évad után sokan megkerestek a közösségi oldalakon, aztán a második évadtól az utcán is megszólítottak. Egyszer egy srác odajött hozzám nemrég és elmesélte, hogy

Az Egynyári kaland nézőinek ismerős lesz Levi is, akit Király Dani alakít. Ő a második oldalon mesél. Lapozzon!