Aki 39 kilóra fogyott - magyar sztárok, súlyos étkezési zavarokkal

2018.05.31. 21:23

Több magyar sztárnál is jelentkeztek már az étkezési zavarok különböző tünetei, és vannak köztük olyanok is, akik vállalják, hogy hogy anorexia, vagy bulimia is kialakult náluk. Köllő Babett tinédzseréveit megkeserítette súlyos betegsége, ami miatt 39 kilósra fogyott, Steiner Kristóf nemrég posztolt súlyproblémiáról, Sarka Kata kórházba is került az anorexia miatt, és Szorcsik H. Viki is küzdött a betegséggel.

Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban egykori szereplője három éve beszélt először betegségéről, nőgyógyásza figyelmeztette, hogy anorexiás. Mindig sovány alkat volt, de gyermekei születése után drasztikusan csökkent a testsúlya - mindössze 42 kiló volt, és 15-öt kellett volna felszednie.

Forrás: Médiaklikk

Akkor azt mesélte, mindent igyekszik megtenni azért, hogy felszedjen pár kilót, de ez sehogy sem sikerül neki.

„Az anorexia nemcsak arról szól, hogy valaki azt gondolja, hogy túl kövér, miközben már akkor is vékony, és még jobban fogyni akar. Van valami más betegsége is a háttérben, lehet a gyerekkor, lehet az, hogy hiányzik az édesapám. Mondtam, hogy én nem érzem, hogy beteg vagyok, de ha így van, akkor hallgatok rá, és nagyon szívesen megkeresem, akit ajánlanak nekem” - mondta.

Hitte volna, hogy Sarka Katának is gondja volt ezzel? A cikk folytatódik, lapozzon!

Előző
Következő