Álhírek terjednek Caramelről és leukémiás kislányáról

Molnár Ferenc Caramel, Máté Péter-díjas magyar énekes, A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé
Molnár Ferenc „Caramel” Máté Péter-díjas magyar énekes. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé
Vágólapra másolva!
Caramel és felesége kislányuk gyógyulására koncentrálnak, mióta bejelentették, hogy a kis Szofi leukémiás, nem nyilatkoztak állapotáról. Ennek ellenére több oldal is folyamatosan cikkeket közöl róluk, kattintásokat akarnak szerezni az álhírekkel.
Vágólapra másolva!

Az énekes hivatalos oldalán figyelmeztette a követőit, hogy ne dőljenek be a kamu oldalak híreinek, nekik üzent egy bejegyzésben.

„VIGYÁZAT KAMUHÍREK! Kérek mindenkit, hogy ne osszon meg ehhez hasonló "híreket"! Kérlek titeket, hogy a hivatalos oldalamat tekintsétek hieteles forrásnak, ha informálódni szeretnétek velem, illetve a munkámmal kapcsolatban. Minősíteni nem szeretném azokat az embereket és oldalakat, akik kattintásokért és like-okért bárkin átgázolnak, és hazugságokat terjesztenek még ilyen helyzetben is. Nem lep meg, de kérlek Titeket, ne dőljetek be ezeknek!” - írta oldalán Caramel.

Fotó: Polyák Attila - Origo