Novodomszky Éva és olasz férje már másfél éve külön élnek, de házasságuk válságáról csak most beszélt először a műsorvezető.

„A szétköltözés idején kevésbé volt idilli a hangulat. Salvónak is része van abban, hogy, bár mi mint férfi és nő már nem tudunk együttműködni, más szinten ez még sikerülhet. Talán azért, mert nagyon szerettük ezt a családot így együtt” - mondta a Nők Lapjának adott interjújában az MTVA műsorvezetője.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Novodomszky Éva és férje, Salvo, 2003 nyarán ismerkedtek meg, amikor a műsorvezető Szicíliában nyaralt - pár hónap távkapcsolat után a férfi Magyarországra költözött, majd összeházasodtak, és két gyermekük is született.

„Rengeteget beszélgettünk, filozofáltunk, épp ezért valahogy rejtély, hogy tudtunk ennyire kisiklani. Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, és a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot. Rosszul kommunikáltunk, félreértve a másikat. Most már elmondhatom, hogy jól vagyunk, mert ennek a rossz időszaknak vége” - mondta.