Megyeri Csilla: Bennragadok az ellaposodott kapcsolatban

2018.06.06. 14:15

Megyeri Csilla sokat veszekedik párjával, Zsoltival, de ahogy mesélte, ez sokkal jobb, mintha közömbösek lennének egymás iránt. Sokszor ragadt benn korábban ellaposodott kapcsolatokban,  mint mondta a Fem3 Caféban, ez a mostani szerencsére nem ilyen.

Megyeri Csilla elmondta, hogy korábban gyakran ragadt benn lapos kapcsolatokban, mert ez volt a kényelmes. "Tipikus, hogy a járt utat a járatlanért nem merjük feladni, pedig lehet, hogy az a járatlan út sokkal több izgalmas dolgot rejt magában. Egyébként rám is jellemző, hogy inkább benne ragadok olyan kapcsolatban, ami talán kicsit ellaposodott, talán a megszokás rabjaivá válunk. Nekem volt ilyen párkapcsolatom" - mesélte a Fem3 Caféban.

Felmerült benne, hogy ha új párt keresne, akkor kezdhetne mindent újra: meg kell ismerkedni a szülőkkel, az új baráti társasággal. "Felborul minden, oda-vissza. Zsoltival hála istennek még nem tartunk ott" - mondta.

Mint mesélte, nem lapos a kapcsolatuk, ezért nem is merül fel benne, hogy változtasson. Sokat veszekednek, de szerinte ez sokkal jobb, mintha közömbösek lennének egymás számára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK