Szabó Erikát sokat látja majd a Balatonnál

2018.06.06. 12:07

Június 18-tól indul a Balatoni Nyár: a Duna Televízió magazinműsora a hét minden napján képernyőn lesz, a nézők által jól ismert műsorvezetőgárdához pedig idén Szabó Erika és Forró Bence is csatlakozik.

Újoncként csatlakozik az immár nyolcadik évadához érkező Balatoni Nyár csapatához Szabó Erika és Forró Bence. A magazinműsorban Erika Vida Péter partnereként, Bence pedig Kraszkó Zita oldalán köszönti majd a nézőket. Őket vezeti majd fel Rátonyi Kriszta és Harsányi Levente az első hetekben.

Forrás: Kaszner Nikolett

A műsor ebben az évben is június közepétől augusztus végéig jelentkezik a hét minden napján – hétfőtől szombatig reggel 8 és 10 óra között, vasárnap 6.45-től 8-ig.

„A Balatoni Nyár a Duna Televízió népszerű műsora, a nézők minden évben várják, nem véletlen, hogy immár nyolcadik éve töretlenül követik nemcsak a képernyőn, de a közösségi médiában is. Idén is érdemes lesz a Balatoni Nyárral indítani a vakáció napjait, hiszen a sporttól a zenén át egészen a gasztronómiáig és a turizmusig érdekesebbnél érdekesebb témákat mutatnak majd be a műsorvezető párosok és a meghívott vendégek” - árulta el Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Televíziós Médiaszolgáltatási Igazgatója.

Forrás: Kaszner Nikolett

A Balatoni Nyár a hét minden napján látható lesz, hétfőtől szombatig friss adásokkal, vasárnaponként pedig a hét legjobb pillanatait összefoglaló epizóddal várja az érdeklődőket a televízió elé, és természetesen a forgatási helyszínre, a révfülöpi mólóra is, ahol a közönség a műsor részesévé válhat, találkozhat a vendégekkel és a műsorvezetőkkel egyaránt - közölte az MTVA.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK