Június 17-én, vasárnap a Jászai Mari-díjas színésznő, Tompos Kátya, és a jogászként és énekesnőként is helytálló Mihályi Réka lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger FM-en.

A Sláger Téma első órájának vendége Tompos Kátya lesz. A Nemzeti Színház társulatának tagja orosz anya, magyar apa lányaként igazi multikulturális művész, mégis, színésznőként és énekesnőként is a lehető legtöbbet teszi a magyar kultúráért. Kalmár Tibor a Jászai Mari-díjas Tompos Kátyával beszélget majd karrierről, szerepekről, színházról, zenéről és táncról egyaránt.

Kalmár Tibor és Tompos KátyaForrás: Origo

Legújabb bemutatójáról, a Varsói Melódiáról pedig kiderül, meríthette-e az ihletet szülei történetéből a női főszerep megformálásához. Ahogy az is, hogy eddig megjelent két lemezének, a Keresztül Európán és a Holdjárat érzelemdús dalai közül melyik szól az útkereséséről, és melyik lelkének stációiról.

A vasárnapi Sláger Témában 21 órától pedig Mihályi Rékával beszélget Kalmár Tibor. Aki a hétköznapi életben jogászként is kiemelkedő sikereket ér el. Az énekesnő a Fonogram-díjas Group'N'Swing zenekar karrierjének legfontosabb állomásai mellett elárulja majd a szimpla gyereklemeznél jóval több Masni és Pocó produkció küldetését.

Mihályi Réka a műsorvezetővel, Kalmár TiborralForrás: Origo

Sőt, még az is kiderül, melyik híres zenésszel él már együtt hosszú évek óta, és ennek mi köze van ahhoz a bizonyos „Hófehér Jaguárhoz".

2018. június 17-én 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Tompos Kátyával Mihályi Rékával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel!