Havas Jon valódi esküvőjén gyülekeznek épp a Trónok harca sztárjai

Premiere Of HBO's "Game Of Thrones" Season 7 - Arrivals GettyImageRank2 Jon Snow Arts Culture and Entertainment Celebrities
LOS ANGELES, CA - JULY 12: Actors Kit Harington and Rose Leslie attend the premiere of HBO's "Game Of Thrones" season 7 at Walt Disney Concert Hall on July 12, 2017 in Los Angeles, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Sophie Turner, Peter Dinklage, Emilia Clarke és több ismert színész megérkezett Aberdeenbe, Skóciába, hogy részt vegyen Kit Harington és Rose Leslie esküvőjén.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, (Havas) Jon Snow és Ygritte a sorozatban habarodott egymásba, de nem csak a karakterek, hanem megformálóik is. Tavaly szeptemberben eljegyezték egymást, az esküvő és lagzi ma lesz Aberdeenshire-ben, ahol a nő apjának van egy kastélya (tehát nem egy pincealbérletben kuporgó, szegény színésznőt vesz el a népszerű Havas Jon). Esküvői képek itt!

Éljen az ifjú pár! Forrás: Getty Images/Frederick M. Brown

Elsőként Dinklage érkezett, ő ugye Tyrion a sorozatban, D.B. Weiss producer társaságában jött meg a reptérre. A következő hírességek az érkezési oldalon Sophie Turner és Joe Jonas voltak. Tyrion gondterhelt volt, Sansa telefonját nyomogatta feszülős sportnadrágban.

Az esküvőről vannak remek képeink, klikk ide!