Reagált a válásról szóló hírekre a leszbikus sztárpár

People's Choice Awards 2017 - Press Room GettyImageRank3 PCA's PCA Arts Culture and Entertainment
LOS ANGELES, CA - JANUARY 18: TV Personality Ellen Degeneres, winner of multiple awards (R) and actress Portia De Rossi pose in the press room during the People's Choice Awards 2017 at Microsoft Theater on January 18, 2017 in Los Angeles, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ellen DeGeneres és házastársa, Portia de Rossi közel egy éve nem jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, a bulvársajtó már válást szimatolt – aminek a pár csak örülni tudott.
Vágólapra másolva!

Ellen DeGenerest és Portia de Rossit legutóbb tavaly augusztusban látták együtt a People's Choice Awards gáláján, most azonban mindketten megjelentek De Rossi művészeti cégének buliján.

Portia de Rossi és Ellen DeGeneres a tavalyi People's Choice Awardson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevork Djansezian

Az eltelt idő alatt már a válásukról is jelentek meg hírek, aminek a pár kifejezetten örült: De Rossi azt mondta a US Weeklynek, azt az elfogadás jelének tartották, hogy leszbikus párként is foglalkozott velük a sajtó. "Végre elfogadtak minket! Megkapjuk ugyanazokat a sz*rokat, mint más sztárpárok" – lelkendezett.

A műsorvezető és a színésznő egyébként 2004 óta vannak együtt, és 2008 augusztusában keltek egybe, vagyis a következő hónapban már a 10. házassági évfordulójukat ünneplik válás helyett.