Le kellett állítani, majd újra kellett indítani a Nemzet Szépe internetes közönségszavazását, miután ismeretlenek meghekkelték a Nemzetszépe.hu weboldalt.

Bár júniusban már megválasztásra került a Miss Nation Hungary 2018 idei győztese, a Nemzet Szépe közönségdíjasra még érkezhetnek szavazatok a Nemzetszépe.hu weboldalán. Az internetes szavazást a hétvégén ismeretlenek meghekkelték: néhány óra alatt több ezer szavazat érkezett két indulóra – közölte a produkció.

Nézze meg a képgalériát, klikk a fotóra!Forrás: Nemzet Szépe produkció

A weboldal rendszerébe beépített biztonsági protokollt megkerülve nagy mennyiségű szavazat érkezett a Nemzet Szépe két indulójára. A hekkertámadás után a szavazást rövid időre le kellett állítani, majd növelték a Nemzetszépe.hu oldal védelmét – áll a közleményben. Képeket itt talál.

Az internetes közönségszavazáson jelenleg kilenc induló közül választhatnak maguknak kedvencet az olvasók. A legtöbb szavazatot kapó versenyző együtt utazhat majd Balira az idei győztessel, Fenesi Krisztinával, hogy megmérettesse magát a Miss Nation nemzetközi mezőnyében.

Ez a verseny nem azonos a Magyarország Szépével, annak nyerteseit itt találja.