Szexuális zaklatás után rasszizmussal is vádolják a tévés celebet

Big Brother EPISODIC JC Monduix in the Big Brother house.  BIG BROTHER follows a group of people living together in a house outfitted with 94 HD cameras and 113 microphones, recording their every move 24 hours a day. The series airs Sundays (8:00-9:00PM,
JC Monduix in the Big Brother house. BIG BROTHER follows a group of people living together in a house outfitted with 94 HD cameras and 113 microphones, recording their every move 24 hours a day. The series airs Sundays (8:00-9:00PM, ET/P/T) Wednesdays and Thursdays (9:00-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Sonja FlemmingCBS copyright2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.
Vágólapra másolva!
Az amerikai Big Brother-ből a jelenlegi, huszadik évad az egyik legbotrányosabb, többszörös szexuális zaklatás után most rasszizmusra panaszkodnak a versenyzők – és arra sem először. 
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, a Big Brother egyik versenyzője fagylaltos kanállal nyúlkált a társai lába közé, de rasszista beszólást is többször hallhattunk már az idei szezon során – most ismét elhangzott a „nigger” szó, ráadásul pont a korábbi zaklató, JC Mounduix szájából.

JC Mounduix Forrás: CBS

Történt ugyanis, hogy egyik lakótársa, Bayleigh Dayton arról faggatta a körülbelül 145 centis Mounduix-t, hogy ő törpének számít-e, illetve, hogy mi a különbség a kisnövésűekre használt megnevezések, a "dwarf" és a "midget" között.

Mounduix elmondta, hogy a "midget" igencsak sértő kifejezés, „mintha azt mondanád valakinek, hogy buzi vagy nigger” – példálózott. Dayton azonban történetesen fekete, így eléggé felkapta a vizet, ahogy a nézők egy része is.