Magyar sztárok, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Mádai Vivien, Rubint Réka, Zimány Linda, Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
A sztárok sem csupán a genetikának köszönhetik szépségüket, adottságaikat, sokan bizony kés alá feküdtek azért, hogy tökéletesek legyenek. Szűcs Judith többször vállalt plasztikai beavatkozást, megműttette a melleit Rubint Réka, Gaál Noémi, Mádai Vivien és Tóth Gabi is, de ismert férfit is találunk, aki a plasztikai műtétet választotta. Nézze meg, mely magyar sztárok vállalják nyíltan, hogy a műtét mellett döntöttek!
Vágólapra másolva!

Szűcs Judith

Az énekesnő remek formában van, és nyíltan vállalja, hogy több szépészeti beavatkozáson is átesett már: először szemhéjplasztikát, majd mellműtétet végeztek rajta, és botoxoltatott is.

„Ötvenévesen kezdtem a műtétek sorát, szemhéjplasztikával. Aztán a mellemet is megműttettem, de túl nagyra sikerült. Kicsi vagyok én a hatalmas keblekhez, csak százhatvankét centisre nőttem. Utána kicseréltettem az implantátumot egy kisebbre, majd egy idő után még kisebbet csináltattam. Még a botoxhoz is fordultam, de mindez szerintem nem szégyen” – mesélte.

Fotó: Szűcs Judith

Elégedett volt magával korábban is, de a tökéletességre törekszik, szeretné a legjobb formáját adni a közönségnek. „Mindig azt szoktam mondani, hogy ha egy arcplasztika vagy bármilyen beavatkozás történik a hölgyeken, az a lényeg, hogy ne az legyen, hogy »hú, de megváltoztál!«, hanem az, hogy »de kipihent vagy, nyaralni voltál?«” – mondta.

A cikk folytatódik, nézze meg a többi magyar hírességet is! Lapozzon!